Mountain Bike Reviews Forum banner
21 - 31 of 31 Posts
Dostałem korki Temu. Wersja Temu na górze i wersja LBS na dole. Istnieją wyraźne różnice, w tym wersja Temu używająca znacznie większej czcionki do stemplowania. Jeszcze nie próbowałem korków, ale zamierzam ograniczyć ich użycie do mojego roweru szutrowego. Nie ufam im do użytku w rowerze górskim.

Dostałem bloki Temu. Wersja Temu na górze i wersja LBS na dole. Istnieją wyraźne różnice, w tym wersja Temu używająca znacznie większej czcionki do stemplowania. Jeszcze nie próbowałem bloków, ale zamierzam ograniczyć ich użycie do mojego roweru szutrowego. Nie ufam im do użytku w rowerze górskim.
Fałszywe. Są one oczywiście odlewane, podczas gdy Shimano są kute i stemplowane.
Wątpię, by jakikolwiek przedmiot z dużą marką na Temu nie był podróbką.

Dostałem korki Temu. Wersja Temu na górze i wersja LBS na dole. Istnieją wyraźne różnice, w tym wersja Temu używająca znacznie większej czcionki do stemplowania. Jeszcze nie próbowałem korków, ale zamierzam ograniczyć je do użytku z moim rowerem szutrowym. Nie ufam im do użytku z rowerem górskim. View attachment 2044382
View attachment 2044383
Nic tak nie mówi o jakości wykonania jak metal z garnka. Nie użyłbym tego na moim rowerze, nawet gdybyś dał mi 50 dolarów.

@lefthanded przy 15 dolarach wydaje się to nie warte zachodu. Jestem ciekaw, jak długo wytrzymają. Planuję wypróbować je na moim rowerze szutrowym. Jeśli się wyciągną/złamią, rozważę ubieganie się o zwrot pieniędzy, ale bardziej prawdopodobne jest, że zobaczę, jak daleko uda mi się nimi rzucić po lokalnym stawie.

Mam dziury w każdej parze rękawic, które posiadam, więc zacząłem szukać opcji wymiany i zobaczyłem, że Temu ma rękawice Fox, TLD i 100% w przedziale 4-8 $. Nie wiem, czy to legit? Jeśli tak, to jak to działa? Zeszły sezon/nadwyżki magazynowe? A może po prostu podróbki, które w jakiś sposób omijają prawa autorskie?
Żartujesz, prawda? 30 sekund na ich stronie i jest jasne, że wszystko jest fałszywe

@lefthanded za 15 dolarów wydaje się to nie warte zachodu. Jestem ciekaw, jak długo wytrzymają. Planuję wypróbować je na moim rowerze szutrowym. Jeśli się wyciągną/złamią, rozważę ubieganie się o zwrot pieniędzy, ale bardziej prawdopodobne jest, że zobaczę, jak daleko uda mi się nimi odbijać po lokalnym stawie.
Nie martwię się o twoje pieniądze 🙃 Ale jeśli je zwrócisz, sprawisz, że produkcja i sprzedaż podróbek będzie nieco mniej opłacalna, a ich model biznesowy nieco mniej atrakcyjny.

Jestem pewien, że nadal możesz nimi odbijać. Nie prosili mnie o odesłanie czegokolwiek. To tylko kosztowałoby ich więcej pieniędzy.

• Like
Reactions: rdawson808
@lefthanded za 15 dolarów wydaje się to nie warte zachodu. Jestem ciekaw, jak długo wytrzymają. Planuję wypróbować je na moim rowerze szutrowym. Jeśli się wyciągną/zepsują, rozważę ubieganie się o zwrot pieniędzy, ale bardziej prawdopodobne, że zobaczę, jak daleko uda mi się nimi rzucić po lokalnym stawie.
Może najpierw warto przejechać po nich licznikiem Geigera.

Mam wątpliwości co do autentyczności rękawic Fox, tylko na podstawie ceny, ale jakość wydaje się dobra. Karta dołączona do rękawic również wydaje się całkiem dobra. Nie jestem pewien, czy naśladowca również by to odtworzył, ale z drugiej strony próbują sprzedać przedmioty jako prawdziwe.

Załączam zdjęcia rękawic i karty. Jeśli ktoś ma prawdziwą kartę, niech da znać, jak bardzo jest do niej podobna.

Wysłano z mojego Pixela 6 Pro za pomocą Tapatalk

Attachments

21 - 31 of 31 Posts