Mountain Bike Reviews Forum banner
21 - 28 of 28 Posts
Jak to działa, gdy zgłaszasz posty swojego alter ego? Czy administrator sprowadza swoje alter ego i walczą ze sobą w jakiejś bitwie proxy? Wow.
Cholera, przegapiłem jeden z postów "ilmfata"? Nie chcę jednak walczyć z samym sobą...

• Haha
Reactions: ilmfat
Tytuł:

Sock Puppet Saloon

"Ponieważ nasz Reżim Rozpoznawania i Rekrutacji rozwija się królewsko, naprawdę dojrzały dla Recon Rippers, aby ponownie podjąć ocenę i ryzyko Radical Registry.

Zamiast królewsko zabawiać, zalecana powściągliwość rezonuje z szacunkiem."

Lol.

Ofc On to wpisał.

Ten wątek jest dla Portage Protege Posse i naszych gości, aby obgadywać się nawzajem.

Podobnie, FantasyForgery - Sauk City Smashers zapowiada się na grupę chuliganów BMX.

Ponieważ, wiesz, to ja i moi kumple.

Żadnych starych mężczyzn na kanapach jeżdżących po krawężnikach i 4-stopniowych schodach.

Więc jestem pewien, że szybko usłyszymy, żeby zejść z trawników 95% na ich piankach.

Ale, naprawdę szybko....

Zanim podrażnisz ten zespół cieśni nadgarstka:

Spójrz, w jakim wątku jesteś.

Stary woźny chce, żebym budował hype.

Przyniosłem kilku kumpli, żeby to ze mną zrobili.

(Więcej zabawy z przyjaciółmi, wiesz?)

Jeśli nie podoba ci się to, co tu jest, idź gdzie indziej.

Albo, jeszcze lepiej:

Całkowicie gdzie indziej.

Albo nie.

Nie obchodzi mnie to prawie w połowie tak bardzo jak plumsies.

Co, jak wszyscy wiemy, jest znaczącą, choć statystycznie nieistotną ilością.

Pozdrowienia dla The Appleton Apostles i Dubuque Diggers.

Wygląda na to, że w ten weekend sprawdzimy Baraboo. Zdobądź dla części mojej ekipy ich pierwszy właściwy singeltrack.

Muszę to najpierw uruchomić. Części w drodze.

View attachment 2140809
View attachment 2140808
View attachment 2140807

Więc odezwij się tutaj, niezależnie od tego, czy jesteś Forgeryed Friend, czy Sock Puppet Sycophant.

Niech Matka błogosławi nas wielu, jak czynimy przyjaciół dla przyjaciół.

"Niech światło Jej Cesarskiej Mości prowadzi nas, gdy wylatujemy z bram." - Przypadek Niezawodny

"Im ciemniej się robi, tym bardziej beznadziejnie się czujesz, tym więcej przyjaciół wysyłamy, aby cię znaleźć." - Przyjaciel Frenderer, Gone Searching

View attachment 2140810
Gdzie się podzialiście?

Tytuł:

Sock Puppet Saloon

"Wraz z naszym reżimem rozpoznawania i rekrutacji, który królewsko się nasila, naprawdę dojrzały dla Recon Rippers, aby wznowić reprezentowanie ocen i ryzyka Radical Registry.

Zamiast królewsko zachwycać, zalecana powściągliwość wywołuje pełne szacunku odpowiedzi."

Lol.

Ofc. Wpisał powyższe.

Ten wątek jest dla Portage Protege Posse i naszych gości, aby obgadywać się nawzajem.

A tak, FantasyForgery - Sauk City Smashers ma się stać grupą chuliganów BMX.

Ponieważ, wiesz, to ja i moi kumple.

Żadnych starych mężczyzn na kanapach jeżdżących po krawężnikach i 4-stopniowych schodach.

Więc jestem pewien, że szybko usłyszymy, żeby zejść z trawników 95% na ich piankach.

Ale, bardzo szybko....

Zanim zirytujesz ten zespół cieśni nadgarstka:

Spójrz, w jakim wątku jesteś.

Stary woźny chce, żebym budował rozgłos.

Przyniosłem kilku kumpli, żeby to ze mną zrobili.

(Więcej zabawy z przyjaciółmi, wiesz?)

Jeśli nie podoba ci się to, co tu jest, idź gdzie indziej.

Albo, jeszcze lepiej:

Całkowicie elsewhen.

Albo nie.

Nie obchodzi mnie to prawie w połowie tak bardzo jak plumsies.

Co wszyscy wiemy, jest znaczącą, choć statystycznie nieistotną ilością.

Pozdrowienia dla The Appleton Apostles i Dubuque Diggers.

Wygląda na to, że w ten weekend sprawdzimy Baraboo. Zdobądź dla części mojej ekipy ich pierwszy właściwy singeltrack.

Muszę to najpierw uruchomić, tho. Części przychodzące.

View attachment 2140809
View attachment 2140808
View attachment 2140807

Zatem odezwij się tutaj, niezależnie od tego, czy jesteś Forgeryed Friend, czy Sock Puppet Sycophant.

Niech Matka błogosławi nas wielu, gdy zaprzyjaźniamy się z przyjaciółmi.

"Niech światło Jej Cesarskiej Mości prowadzi nas, gdy wylatujemy z bram." - Przypadek Niezawodny

"Im ciemniej się robi, tym bardziej beznadziejnie się czujesz, tym więcej przyjaciół wysyłamy, aby cię znaleźć." - Przyjaciel Frenderer, Gone Searching

View attachment 2140810
Gdzie się podzialiście?
Praca lol

21 - 28 of 28 Posts