Mountain Bike Reviews Forum banner

Performance Bike - Dobry serwis!

2.8K views 5 replies 4 participants last post by  beeristasty  
#1 ·
Wydajność była nieco nieznana od czasu ich bankructwa i ponownego zakupu firmy (w tym Nashbar) z upadłości. Z tego, co czytałem, jest ponownie własnością tych samych właścicieli, którzy pierwotnie założyli firmę, po tym jak została doprowadzona do upadku przez kolejnych właścicieli. Zamawiałem u nich dwa razy, oba z szybką realizacją i dostawą. Przy drugim zamówieniu otrzymałem niestety wadliwy produkt (nie z ich winy, szanowany producent, niewidoczny do momentu instalacji). Skontaktowałem się z nimi, w dzień świąt Bożego Narodzenia, kiedy mogłem go zainstalować. Odpowiedzieli tego samego dnia. Po kilku e-mailach w tę i z powrotem problem został rozwiązany.

#2 ·
Wydajność była nieco nieznana od czasu ich bankructwa i ponownego zakupu firmy (w tym Nashbar) z upadłości. Z tego, co czytałem, jest ponownie własnością tych samych właścicieli, którzy pierwotnie założyli firmę, po tym jak została doprowadzona do ruiny przez kolejnych właścicieli. Zamawiałem u nich dwa razy, oba z szybką realizacją i dostawą. Przy drugim zamówieniu otrzymałem niestety wadliwy produkt (nie z ich winy, szanowany producent, niezauważalny do momentu instalacji). Skontaktowałem się z nimi, w szczególności w Boże Narodzenie, kiedy mogłem go zainstalować. Odpowiedzieli tego samego dnia. Po kilku e-mailach w tę i z powrotem problem został rozwiązany.

Moja teoria jest taka, że każda firma może wysyłać produkty. To, co odróżnia dobrą firmę od złej, to sposób, w jaki radzą sobie z problemami po sprzedaży. Jak dotąd Performance dostaje dwa kciuki w górę.
Czy Nashbar i Performance zawsze były ze sobą jakoś powiązane? Kiedyś miałem Performance w pobliżu (wschodnie wybrzeże) i zamawiałem również online z Nashbar w tamtych czasach. Kiedy nadeszła pandemia i wróciłem do jazdy na rowerze i zamawiałem części z kilku miejsc ze względu na dostępność, zauważyłem to wtedy.

Wysłane z mojego SM-G975U przy użyciu Tapatalka

#3 ·
Czy Nashbar i Performance zawsze były jakoś ze sobą powiązane? Kiedyś miałem Performance w pobliżu (wschodnie wybrzeże) i zamawiałem również online z Nashbar w tamtych czasach. Kiedy uderzyła pandemia i wróciłem do jazdy na rowerze i zamawiałem części z kilku miejsc ze względu na dostępność, zauważyłem to wtedy.

Wysłane z mojego SM-G975U za pomocą Tapatalk
Tak czy inaczej, moje doświadczenia z nimi były w porządku, żeby dodać.

Wysłane z mojego SM-G975U za pomocą Tapatalk

#6 ·
Złożyłem kilka zamówień przez Nashbar w okresie świątecznym i jak dotąd są świetne. Wszystkie moje zamówienia zostały wysłane z Charlotte NC, co oznacza, że ​​w zasadzie otrzymuję zamówienie w ciągu dnia lub dwóch, ponieważ mieszkam stan niżej. Wcześniej ostatni raz zamawiałem z Nashbar/Performance w 2014 roku - chcę powiedzieć, że w tamtym czasie ich ceny zaczęły rosnąć, a dodatkowo realizacja zamówień zajmowała kilka tygodni, więc w zasadzie trzymałem się Universal, BTD i CC. Ale nowy Nashbar/Performance wygląda i sprawia wrażenie, jakby podnieśli poziom (przynajmniej jeśli chodzi o wysyłkę), więc wrócili na moją listę ulubionych.