Kupuję nowy hardtail i potrzebuję rady. Oba te rowery mają 1x i podobną geometrię. Ale patrzę na KONA honzo al i Marin nail trail 6. Myśli? Podoba mi się, że KONA jest wyposażona w sztycę regulowaną
Zdecydowanie Kona. Dają również dożywotnią gwarancję na ramy aluminiowe i stalowe. Myślę, że mają również lepszą wartość odsprzedaży.I'd go with the Kona. Lower stand over, no internal routing and shorter chainstays.
Jeśli na tym jeździsz, jaki jest twój cel z nowym hardtailem? Rower trailowy hardtail? Air 9 to potrafi. Zrób widelec 120 mm i jeździj na nim do upadłego.Cóż, obecnie jeżdżę na niner air 9, więc to wszystko cross country
ahTo rower zastępczy, którego używam od około 2 miesięcy, właśnie wróciłem do jazdy po 5-6 latach przerwy
Timberjack jest zajebisty. Dostaję XS dla mojego syna do ścigania sięJestem całkowicie otwarty na opcje. Innym rowerem, na który patrzę, jest salsa timberjack i ostatecznie ulepszenie widelca
Timberjack może być używany zarówno z 27,5x3, jak i 29x2,5.Chciałem jechać na 29 timberjack, nie sądzę, żebym chciał + opony, ponieważ podoba mi się 29x2 na ninerze i myślę, że 29x2.5 lepiej pasowałoby do mojego stylu i terenu. Jeździłem ostatnio na honzo i uwielbiałem rozmiar opony.
Który modelWłaśnie odkryłem, że mogę odebrać timberjacka z lokalnego sklepu bezdętkowego za 800$
Prawdopodobnie nigdzie, biorąc pod uwagę, że ta cena została zgłoszona ponad 2 lata temu i nie brzmiała jak normalna oferta detaliczna.