Miałem szczęście złapać Nukeproof CUB SCOUT 26 Race, kiedy pojawił się na Chain reaction i zastanawiałem się, czy ktoś mógłby pomóc w poleceniu sztycy regulowanej?
Dzięki,
Dzięki,
Udało mi się dorwać jeden, mieli 4 dostępne 23 marca, myślę, że wszystkie zniknęły w ciągu 30 minut! Biorąc pod uwagę, że zamówiłem jeden od dealera z USA we wrześniu i on po prostu nic nie otrzymał, pomyślałem, że nie mogę ryzykować przegapienia go w tym roku!Miałem szczęście złapać Nukeproof CUB SCOUT 26 Race, kiedy pojawił się na Chain reaction i zastanawiałem się, czy ktoś mógłby pomóc w poleceniu sztycy regulowanej?
Dzięki,
Mam również OneUp v2 210mm, którą KOCHAM. Jeśli luz się powiększy, po prostu wymień kołki, które zostały dostarczone. Zauważ, że po bokach kołka znajdują się małe ukośniki wskazujące na różne różnice w szerokości. Wybierz zestaw, który działa najlepiej. Tolerancje są tak trudne w przypadku tych rzeczy, ale Jon z OneUp naprawdę dopracował możliwość utrzymania tej sztycy w dobrym stanie na tak ekstremalnej długości.Właśnie zainstalowałem OneUp V2 na moim ht i chłopcze, ma luz, co jest pogarszane, ponieważ jest to dłuższa sztyca.
Jazda na niej mi nie przeszkadza i działa dobrze, ale trochę się martwię, że luz się powiększy.
Znalazłeś coś? Szukałem czegoś podobnego do roweru Transition Ripcord 24" mojego syna, który nie ma żadnego wewnętrznego prowadzenia linek. Wybór wydaje się dość ograniczony. KS Lev C Carbon 65mm, ale drogie, około 350 $ na ebay. TranzX twierdzi, że produkuje sztycę 65mm z zewnętrznym prowadzeniem linek dla 27,2mm i myślę, że mógłbym dostać tuleję dystansową, ale tak naprawdę nie mogę znaleźć sztycy 65mm w sprzedaży - TranzX-inspring your rideSzybka aktualizacja w tej kwestii, zamówiłem sztycę Brand-X dla dzieci do Cub Scout 26 mojego najstarszego syna. Łatwa instalacja i działa idealnie.
Mój średni syn też chce taką, jeździ na 24-calowym Pello Reyes, który jest wyposażony w sztycę 31,6, ale bez wewnętrznego prowadzenia linek, więc muszę znaleźć sztycę o krótkim skoku, z zewnętrznym prowadzeniem linek...
Dzięki za informację! Chciałbym, żeby to zostało wydane trochę wcześniej. Być może zaoszczędziłoby mi to sporo czasu na modyfikowanie ramy, aby pomieścić sztycę Brand X dla dzieci. Wymiar od kołnierza do szyny 150 mm może być trochę wysoki, w zależności od konkretnego roweru i wzrostu rowerzysty. Prawdopodobnie wciąż trochę za wysoki dla mojego syna, który ma prawdopodobnie około 120 mm od kołnierza do szyny.Właśnie dostałem e-mail od PNW Components z informacją o sztycy regulowanej Fern dla dzieci. Sztyca 27,2, skok 90 mm, zewnętrzne prowadzenie i niestety 199 $ bez dźwigni!