Mountain Bike Reviews Forum banner
1 - 20 of 34 Posts

·
a tight kick sound
Joined
·
1,812 Posts
Discussion Starter · #1 ·
The web group working on their web site deserves a swift kick in the arse! I cannot get to anything I want to view.
Is anyone else having problems with this?

I am trying to buy a used demo 8 and wanted some specs....nope.

Good thing I already know a lot about this bike. That sure would put me off if I didn't:nono:
 

·
Banned
Joined
·
4,137 Posts
Get over it. They are working on the site. Just be patient and understanding. It is a website. If you have information that you can't live without, then give them a ring.

The problems the website might have are EASILY circumvented. Take the initiative.

Of course, I have no troubles with the site and can get any information I want from it including any Demo specs offered.
 

·
a tight kick sound
Joined
·
1,812 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Easy.....
I don't mean to offend anyone!

All I'm saying is, it has been a week and that is quite a long time for a site to be down.

Hmmm, you get everything just fine ehh?

Nice to know that if anyone has a problem they can come here and get verbally bashed too!
Sweet!

Thanks

..................................
 

·
Banned
Joined
·
4,137 Posts
boone said:
Easy.....
I don't mean to offend anyone!

All I'm saying is, it has been a week and that is quite a long time for a site to be down.

Hmmm, you get everything just fine ehh?

Nice to know that if anyone has a problem they can come here and get verbally bashed too!
Sweet!

Thanks

..................................
Yeah. It is rough isn't it? Life is hard when the website that gives you instant information won't work for you. When that happens I too start threads on forums to complain about it. I mean afterall, when I can't have instant gratification to my every whim, I deserve to stamp my feet.

You don't have a problem that you haven't made up. Maybe you should have thought about that before you decided to "verbally bash" the fine people at Specialized that work on the website.

You of course didn't offend me, but maybe you could apologize to those that you might have offended.

And always remember. It is just a website, and it is one that works fine for me.
 

·
a tight kick sound
Joined
·
1,812 Posts
Discussion Starter · #5 ·
stomp....stomp...stomp...


OK, your right.

Sorry for the childish behavior, I will keep my bad comments to myself next time.
That was inapproriate forum behavior!

But for real, I have searched the web, all forums I could find and all other nonsense and still cannot get the demo 8 geometry. So if I apologize like a good boy will you post the geo up for me PLEASE :)

SORRY FOLKS...... :)
 

·
Specialized Rida
Joined
·
815 Posts
The site works fine for me and has been pretty much everyday.

What exactly is the problem? I can see everything on there at pretty much fast speeds as well.

I could be some setting or something with your browser. Who knows :confused:
 

·
Registered
Joined
·
40 Posts
It doesn't work for me either. But if you use the search feature and be very specific, it goes to the right page. Like "stumpjumper fsr expert" goes there.
 

·
a tight kick sound
Joined
·
1,812 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Thanks guys.
Again....I take back my harsh words. Specialized has done great by me in the past. I jumped the gun a little.

I have done nothing different to my browser or computer for a while. All other web sites work fine? I have very fast connection speed w/no interruptions...

It may be my fault, in which case I will make another apology but, to have it not work all week is just strange.

If nobody else is having trouble, then this thread was useless and I am an idiot

:(
 

·
Banned
Joined
·
4,137 Posts
boone said:
Thanks guys.
Again....I take back my harsh words. Specialized has done great by me in the past. I jumped the gun a little.

I have done nothing different to my browser or computer for a while. All other web sites work fine? I have very fast connection speed w/no interruptions...

It may be my fault, in which case I will make another apology but, to have it not work all week is just strange.

If nobody else is having trouble, then this thread was useless and I am an idiot

:(
It doesn't work for me now! BASTARDS! :D

Get with it Specialized! What has it been now? A month? How hard is it to get your pages to work? Just make your bloody pages work! What are you guys working on over there? Job security? Hehe.

Looks like I am the one that needs to apologize. For some reason for me today, I feel your initial sentiments more than I ever thought I would.

Sorry!
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
the site has worked fine for me all day/week

FRAME Demo 8 FSR frame, super low center of gravity and standover with sub-seatstay actuated shock, full cartridge bearing pivots, 26" F/R wheel, 8" of travel with full chainguide and front derailleur compatibility, ISCG mount, rear derailleur protector, 26 and 24" wheel compatible with two geometry settings, 16.7" chainstay length, forged and CNC'd OS HT, Super ORE TT/DT, Demo tool

REAR SHOCK Fox DHX 4.0 coil 8.75"x2.75", adjustable rebound, ProPedal, IFP pressure

FORK Marzocchi 888 VF2, 200mm travel, flat crowns, external rebound adjustment, integrated stem, 20mm thru axle

HEADSET 1 1/8" alloy upper with OS bearing, 7050 alloy lower cup with 13mm insertion

STEM Integrated Marzocchi 888 for 31.8mm bar

HANDLEBARS Specialized Demo rise bar, 6066 alloy, 31.8mm, 6 degree upsweep, 9 degree backsweep

TAPE GRIPS Specialized MTB grip, natural/black

FRONT BRAKE Avid Juicy 5, hydraulic disc, 8" Polygon rotor

REAR BRAKE Avid Juicy 5, hydraulic disc, 8" Polygon rotor

BRAKE LEVERS Avid Juicy 5

REAR DERAILLEUR SRAM X-9, micro cage

SHIFT LEVERS SRAM X-7 Trigger, 9-speed

CASSETTE Shimano HG50, 9-speed, 11-34t

CHAIN SRAM PC-971 with Power Link

CRANKSET Truvativ Holzfeller with Blackspire DS-1 Guide, 170mm

CHAINRINGS 36T, 4 bolt, compact 104mm pattern

BOTTOM BRACKET Truvativ Howitzer XR, oversize sealed outboard cartridge bearing, 73mm shell

PEDALS Alloy platform, 3mm pressed pins, 9/16" Cr-Mo axle

RIMS Mavic EX325 Disc, 26", 36 hole

FRONT HUB Specialized disc, 36 hole, 20mm thru axle

REAR HUB Specialized disc, 36 hole bolt on axle, 135mm spacing

SPOKES 2.0 stainless, black, brass nipples

FRONT TIRE Specialized Chunder 26x2.3" 60 TPI, aramid bead, 2 ply, soft compound

REAR TIRE Specialized Chunder 26x2.3" 60 TPI, aramid bead, 2 ply, soft compound

TUBES Specialized 26x2.75, schraeder valve

SADDLE Specialized freeride light, 8mm hollow Cro-Mo rails with X-Brace, super light foam

SEAT POST Syncros Derived 2-bolt, 30.9x330mm

SEAT BINDER 7050 hard annodized alloy collar with QR, 34.9mm clamp ID, black

NOTES Chain stay/seat stay protector, derailleur protector, Demo tool, reflectors, owners manual
 

·
Registered
Joined
·
301 Posts
Weird how some of you guys have no problem getting on the site and others of us haven't been able to get on in quite awhile. I haven't been able to access the site in over a week.

I don't know what it is about those fancy jsp pages they are using, but they don't work for me.
 

·
Baby Bear is in the house
Joined
·
2,069 Posts
me too!

I haven't been able to access the Spec website since last week! :madman:

All I get is a white page [page is usually black right?] with some HTML-looking words and the big red "S". Clicking on everything doesn't do squat.

What gives? :sad:

boone said:
The web group working on their web site deserves a swift kick in the arse! I cannot get to anything I want to view.
Is anyone else having problems with this?

I am trying to buy a used demo 8 and wanted some specs....nope.

Good thing I already know a lot about this bike. That sure would put me off if I didn't:nono:
 

·
Baby Bear is in the house
Joined
·
2,069 Posts
I still can't access it

boone said:
The web group working on their web site deserves a swift kick in the arse! I cannot get to anything I want to view.
Is anyone else having problems with this?
All I get is this :sad:
 

Attachments

·
Baby Bear is in the house
Joined
·
2,069 Posts
chopper10 said:
That's exactly what i get!
I'm wondering if it's a browser or OS settings issue. I don't know much about these things, so I'm just guessing :confused:

It's just strange that it happened all of a sudden. I was able to access the site just fine until about a month ago.
 
1 - 20 of 34 Posts
Top