Mountain Bike Reviews Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
652 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
My rebound has stopped working on my 04 120. I noticed it bucking on the trail. No matter how much I twirl it, no response. I've had trouble with this fork getting anything near the full compression 6 months ago, so I had to reduce the oil level, until it increased. Still not 120 though....

Should I check the oil levels again? In both legs? I do have about 75 hours on it w/o an oil change. Any other ideas?

Thanks
Bob
 

·
Registered
Joined
·
3,982 Posts
Spongebob said:
My rebound has stopped working on my 04 125. I noticed it bucking on the trail. No matter how much I twirl it, no response. I've had trouble with this fork getting anything near the full compression 6 months ago, so I had to reduce the oil level, until it increased. Still not 125 though....

Should I check the oil levels again? In both legs? I do have about 75 hours on it w/o an oil change. Any other ideas?

Thanks
Bob
First off...You'll never get 125mm of travel from a 120mm fork.

Your rebound issue is most likely due to you not having enough oil in the rebound (right) leg.
 

·
Registered
Joined
·
652 Posts
Discussion Starter · #3 · (Edited)
I'll sure miss that 5mm......

Blue Shorts said:
First off...You'll never get 125mm of travel from a 120mm fork.

Your rebound issue is most likely due to you not having enough oil in the rebound (right) leg.
I'll try changing the oil in both legs for starters; the oil really smells like an open sewer......

Well, I changed it and now it works just fine...........
SB
 
1 - 3 of 3 Posts
Top