Mountain Bike Reviews Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
UNDEAD
Joined
·
485 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So I am thinking this is pretty common, but I did not see any posts on it...

New Enduro SX trail, OEM Juicy 5's...
front brake is fine, rear is fading on techy downhill sections ONLY
Weird thing...

Brought it into the shop and they supposivly fixed it (re-bleed), but it's still doing it.
I can pull the lever all the way to the bar on steep hard braking sections and nothing, if i PUMP it, I get some power back but then it goes away.
As soon as I lay off the brake...it's fine

Any suggestions?
Only happening on decents, techy areas.....where lots of breaking is required
Thanks for the help
 

·
bi-winning
Joined
·
11,109 Posts
snow-man said:
So I am thinking this is pretty common, but I did not see any posts on it...

New Enduro SX trail, OEM Juicy 5's...
front brake is fine, rear is fading on techy downhill sections ONLY
Weird thing...

Brought it into the shop and they supposivly fixed it (re-bleed), but it's still doing it.
I can pull the lever all the way to the bar on steep hard braking sections and nothing, if i PUMP it, I get some power back but then it goes away.
As soon as I lay off the brake...it's fine

Any suggestions?
Only happening on decents, techy areas.....where lots of breaking is required
Thanks for the help
If you are not getting any dragging or other problems, i can only assume that it is a poor bleed job, but maybe somebody else with Juicy experience can chime in.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top