Chaudfontaine - TRAIL

Chaudfontaine - Trail, Luik / Liege, Europe

It is pretty hard to follow the white-blue signs but the track is excellent. I think the best in Belgium. A lot very technical singletrack. A lot of rocks and drop-offs. Really fast technical downhills. This track is not for novice. You will need a lot of skills and physical strength.

User Reviews (1)

Showing 1-1 of 1  
the Voice   [Jul 04, 2000]

De downhill heeft een paar afwijkende routes, is zeer coole afdaling, kan hem iedereen aanraden, zeker voor ons is het maar een uurtje rijden. Met de bus. Ander aanraders zeker todtnau, metabief, willingen (altijd party en dan vooral the rock inn, maar eerst naar het brauhaus om geile bezopen duitste wanhopige sletten te bezichten, rock inn gewoon om te rocken, slammen en diven.

Customer Service

Dit gaat over de afdaling in chaudfountain, de downhill piste is heel aardig, we zullen er ook een westrijd houden in het tweede weekend van september, datum volgd snel, naar boven gereden word er met een bus, en naar beneden geknald met de bikes. Je moet direct links over het blauwe bruggetje heen, zodat je bij het kasteel met bunker uitkomt. Daar loopt de downhill, je moet weer eindigen bij het park. Ook heel leuk de boogie man for freeriders die erbij staat, we zijn er nu nog aan het werken, maar hij word steeds mooier met mooie drops en leuke kombochten, we zullen hem ook steeds extremer maken. See you on the trails.

OVERALL
RATING
3
VALUE
RATING
Showing 1-1 of 1  

THE SITE

ABOUT MTBR

VISIT US AT

mtbr.com and the ConsumerReview Network are business units of Invenda Corporation

(C) Copyright 1996-2018. All Rights Reserved.